Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
BATON AMARANTUSOWY W POLEWIE Z GORZKIEJ CZEKOLADY BIO 140 g (5 szt.) - ALLOS


Symbol:
4016249527303
24.09
Wysyłka w ciągu | 1-3 dni | ||||||||||||
Cena przesyłki |
11.99
|
||||||||||||
Dostępność |
Duża dostępność
|
||||||||||||
Waga | 0.17 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4016249527303 |
Masz pytania? |
- Opis
- Parametry
SKŁADNIKI
czekolada
gorzka* (57%) (masa kakaowa*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*,
kakao w proszku odtłuszczone*), amarantus ekspandowany* (23%), miód*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zawartość Kakao: min. 70%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 2075 kJ/497 kcal
Tłuszcz - 26,7
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16,3 g
Węglowodany - 50,2 g
w
tym cukry - 33 g
Białko - 9,8 g
Sól - 0,01 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten,
mleko (łącznie z laktozą), orzechy, sezam oraz soję.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) | CERTYFIKAT BIO |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
- Produkty podobne