• BATON AMARANTUSOWY W POLEWIE Z GORZKIEJ CZEKOLADY BIO 140 g (5 szt.) - ALLOS

Symbol: 4016249527303
23.68
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 11.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 13.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 16.99
Dostępność Dostępny
Waga 0.17 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
czekolada gorzka* (57%) (masa kakaowa*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao w proszku odtłuszczone*), amarantus ekspandowany* (23%), miód* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zawartość Kakao: min. 70%

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2075 kJ/497 kcal
Tłuszcz - 26,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16,3 g
Węglowodany - 50,2 g
w tym cukry - 33 g
Białko - 9,8 g
Sól - 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą), orzechy, sezam oraz soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)