• GWIAZDKI WARZYWNE Z DYNIĄ HOKKAIDO I TOFU BIO 250 g - LOTUS

14.86
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 11.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 13.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 16.99
Dostępność Dostępny
Waga 0.26 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
ryż pełnoziarnisty* 25%, dynia hokkaido* 19%, marchew* 19%, tofu* 17% (woda, soja*, substancja wiążąca: siarczan wapnia), słonecznik* 4%, płatki orkiszowe mielone*, płatki owsiane*, mąka gryczana*, mąka orkiszowa*,
sól morska, przyprawy*, olej słonecznikowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt warzywny z dynią Hokkaido i tofu. Pakowano w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 931 kJ / 223 kcal
Tłuszcz: 12,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g;
Węglowodany: 20,0 g;
w tym cukry: 2,8 g;
Błonnik: 3,5 g;
Białko: 7,8 g;
Sól: 1,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać gorczycę, migdały, orzechy nerkowca i sezam

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)