• MINI BURGERY WARZYWNE Z QUINOA I ZE SŁONECZNIKIEM BIO 195 g - LOTUS

14.75
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 11.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 13.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 16.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.21 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
quinoa (komosa ryżowa)* 29%, marchew* 14%, brokuły* 12%, mąka z ciecierzycy*, słonecznik* 11%, cukinia* 7%, cebula* 7%, panierka kukurydziana (grys kukurydziany*, sól), pietruszka*, sól morska, przyprawy* (zawiera gorczycę*), sok z cytryny*, olej słonecznikowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt warzywny z komosą ryżową. Pakowano w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1090 kJ / 263  kcal
Tłuszcz: 16,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g;
Węglowodany: 17,0 g;
w tym cukry: 3,7 g;
Błonnik: 8,6 g;
Białko: 7,9  g;
Sól: 1,3  g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać zboża zawierające gluten, soję, migdały, orzechy nerkowca i sezam

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)