-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
MINI BURGERY WARZYWNE Z QUINOA I ZE SŁONECZNIKIEM BIO 195 g - LOTUS


Wysyłka w ciągu | 1-3 dni | ||||||||||||
Cena przesyłki |
11.99
|
||||||||||||
Dostępność |
Duża dostępność
|
||||||||||||
Waga | 0.21 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4026584177682 |
Masz pytania? |
- Opis
- Parametry
SKŁADNIKI
quinoa
(komosa ryżowa)* 29%, marchew* 14%, brokuły* 12%, mąka z ciecierzycy*,
słonecznik* 11%, cukinia* 7%, cebula* 7%, panierka kukurydziana (grys
kukurydziany*, sól), pietruszka*, sól morska, przyprawy* (zawiera
gorczycę*), sok z cytryny*, olej słonecznikowy* (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt warzywny
z komosą ryżową. Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1090 kJ / 263
kcal
Tłuszcz: 16,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0
g;
Węglowodany: 17,0 g;
w tym cukry: 3,7 g;
Błonnik: 8,6
g;
Białko: 7,9 g;
Sól: 1,3 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać zboża zawierające gluten, soję,
migdały, orzechy nerkowca i sezam
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć
przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej
patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w
temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3.
Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją
grilla
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni
Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ CUKRU (w składnikach) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
- Produkty podobne