• MINI BURGERY WARZYWNE Z TOFU, SEZAMEM I KIEŁKAMI FASOLI MUNG BIO 250 g - LOTUS

14.86
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 11.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 13.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 16.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.26 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
ryż pełnoziarnisty* 27%, cukinia* 17%, tofu* 17% ( woda, soja*, substancja wiążąca: siarczan wapnia), marchew* 15%, mielone płatki orkiszowe*, płatki owsiane*, słonecznik*, mąka orkiszowa*, mąka gryczana*,
kiełki fasoli mung* 2%, sezam* 1%, sól morska, przyprawy*, olej słonecznikowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1060 kJ / 254 kcal
Tłuszcz: 15,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g;
Węglowodany: 21,0 g;
w tym cukry: 2,1 g;
Błonnik: 3,4 g;
Białko: 7,2 g;
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać gorczycę, migdały i orzechy nerkowca

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)