• PIEROŻKI Z NADZIENIEM Z BATATÓW, DYNI I Z SEZAMEM BIO 180 g - LOTUS

13.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 11.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 13.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 16.99
Dostępność Dostępny
Waga 0.21 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
Nadzienie: bataty* (10 %), dynia* (10 %), m
archew* (8 %), papryka czerwona* (7 %), cebula* (7 %), ryż pełnoziarnisty*, sezam* (2 %), płatki ziemniaczane*, sól, przyprawy*. Ciasto: mąka pszenna*, woda, olej słonecznikowy*, sól, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pierożki w kaształcie trójkąta z nadzieniem z batatów, dynią, papryką i sezamem. Pakowano w atmosferze ochronnej. Gotowe do spożycia na zimno i na ciepło.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 833 kJ/198 kcal
Tłuszcz: 7,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 28 g
w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 4,7 g
Sól: 1,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać gorczycę, soję, migdały, orzechy nerkowca

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć na średnim ogniu przez 8 - 10 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez 6 - 8 minut

2. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.   



WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)