• SAJGONKI WARZYWNE "LITTLE ASIA" Z TOFU I ANANASEM BIO 200 g - LOTUS

15.28
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 11.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 13.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 16.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.21 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
Nadzienie: kapusta biała kiszona* 22%, tofu* 7% (woda, soja*, substancja wiążąca: siarczan wapnia), ananas* 7%, marchew*, kapusta biała*, migdały* 5%, kiełki fasoli mung* 5%, rodzynki* płatki ziemniaczane*, przyprawy* (zawiera gorczycę*),
sól morska. Ciasto: woda, mąka orkiszowa* 15%, olej słonecznikowy*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 863 kJ / 206 kcal
Tłuszcz: 9,9 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g;
Węglowodany: 22,0 g;
w tym cukry: 6,7 g;
Błonnik: 3,1 g;
Białko: 5,5 g;
Sól: 1,1 g

INFORMACJE ALERGENNE
Może zawierać sezam i orzechy nerkowca

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnim ogniu
2. Piec na grillu na średnim ruszcie, aż ciasto skuszeje

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)