-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
SAJGONKI WARZYWNE Z TOFU BIO 200 g - LOTUS


Wysyłka w ciągu | 1-3 dni | ||||||||||||
Cena przesyłki |
11.99
|
||||||||||||
Dostępność |
Duża dostępność
|
||||||||||||
Waga | 0.21 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4026584177224 |
Masz pytania? |
- Opis
- Parametry
SKŁADNIKI
Nadzienie:
kapusta biała*, kiełki fasolki mung* 10%, marchew*, tofu* 7% [woda,
soja*, substancja wiążąca: siarczan wapnia], por*, płatki
ziemniaczane*, sos sojowy Shoyu (woda, soja*,
pszenica*, sól morska), sezam*, sól morska,
przyprawy*. Ciasto: woda, mąka
pszenna*, olej słonecznikowy*, sól morska (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Pakowano w atmosferze
ochronnej
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 806 kJ / 192
kcal
Tłuszcz: 7,6 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0
g;
Węglowodany: 25,0 g;
w tym cukry: 3,4 g;
Błonnik: 2,3
g;
Białko: 4,9 g;
Sól: 2,3 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać gorczycę, migdały i orzechy
nerkowca
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć
na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu
na średnim ogniu
2. Piec na grillu na średnim ruszcie, aż
ciasto skuszeje
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni
Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ CUKRU (w składnikach) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
- Produkty podobne