• SAJGONKI WARZYWNE Z TOFU BIO 200 g - LOTUS

13.40
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 11.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 13.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 16.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.21 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
Nadzienie: kapusta biała*, kiełki fasolki mung* 10%, marchew*, tofu* 7% [woda, soja*, substancja wiążąca: siarczan wapnia], por*, płatki ziemniaczane*, sos sojowy Shoyu (woda, soja*, pszenica*, sól morska), sezam*, sól morska, przyprawy*. C
iasto: woda, mąka pszenna*, olej słonecznikowy*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 806 kJ / 192 kcal
Tłuszcz: 7,6 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g;
Węglowodany: 25,0 g;
w tym cukry: 3,4 g;
Błonnik: 2,3 g;
Białko: 4,9 g;
Sól:  2,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać gorczycę, migdały i orzechy nerkowca

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnim ogniu
2. Piec na grillu na średnim ruszcie, aż ciasto skuszeje

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)