Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
SOS SEROWY W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 25 g - BIOVEGAN


Symbol:
4005394287965
11.52
Wysyłka w ciągu | 1-3 dni | ||||||||||||
Cena przesyłki |
11.99
|
||||||||||||
Dostępność |
Duża dostępność
|
||||||||||||
Waga | 0.03 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4005394287965 |
Masz pytania? |
- Opis
- Parametry
SKŁADNIKI
mąka z ORZECHÓW NERKOWCA* 39 %, skrobia kukurydziana*, sól, syrop ryżowy*, przyprawy* (papryka*, pomidor*, gałka muszkatołowa*, kurkuma*, cebula*, pieprz czarny*), burak sproszkowany*, sok z cytryny w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Mieszanka w proszku do przygotowania sosu na bazie orzechów nerkowca. Pyszne z makaronem lub z warzywami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 291 kJ/69 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 6,7 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 0,9 g
Białko: 4,5 g
Sól: 1,0 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Potrzebujesz: 250 ml napoju sojowego (inne napoje roślinne nie są odpowiednie).
1. Wsyp sos do rondla z napojem SOJOWYM i energicznie wymieszaj trzepaczką.
2. Zagotuj sos na średnim ogniu, cały czas mieszając, aż lekko zgęstnieje.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od światła.
mąka z ORZECHÓW NERKOWCA* 39 %, skrobia kukurydziana*, sól, syrop ryżowy*, przyprawy* (papryka*, pomidor*, gałka muszkatołowa*, kurkuma*, cebula*, pieprz czarny*), burak sproszkowany*, sok z cytryny w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Mieszanka w proszku do przygotowania sosu na bazie orzechów nerkowca. Pyszne z makaronem lub z warzywami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 291 kJ/69 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 6,7 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 0,9 g
Białko: 4,5 g
Sól: 1,0 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Potrzebujesz: 250 ml napoju sojowego (inne napoje roślinne nie są odpowiednie).
1. Wsyp sos do rondla z napojem SOJOWYM i energicznie wymieszaj trzepaczką.
2. Zagotuj sos na średnim ogniu, cały czas mieszając, aż lekko zgęstnieje.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od światła.
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
- Produkty podobne