• SOS WEGAŃSKI MORSKI BIO 250 ml - YAKSO

Symbol: 8718754503068
13.16
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 11.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 13.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 16.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.45 kg
Masz pytania?
SKŁADNIKI
woda, ocet ryżowy*, sos kokosowy aminos* (syrop z kwiatów palmy kokosowej*, sól morska), sól morska, syrop z agawy*, algi kombu, grzyby shiitake*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Wegańska alternatywa sosu rybnego. Sos na bazie octu ryżowego, sosu kokosowego aminos, alg kombu i grzybów shiitake.
Ten sos ma głęboki, orzechowy smak. Idealmy do dipów, marynat i curry. Doskonały dodatek do makaronów noodle czy dania Tom kha kai.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 280 kJ/67 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 16 g
w tym cukry - 15 g
Błonnik - 0,2 g
Białko - 0,2 g
Sól - 12,6 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)