Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
AGAR BIO 20 g - BATOM
Symbol:
5907709950825
10.58
Wysyłka w ciągu | 1-3 dni | ||||||||||||
Cena przesyłki |
12.99
|
||||||||||||
Dostępność | Duża dostępność 133 szt. | ||||||||||||
Waga | 0.03 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5907709950825 |
Masz pytania? |
- Opis
- Parametry
- Opinie i oceny (0)
SKŁADNIKI
100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.
Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać: zboża zawierające gluten, orzechy, sezam.
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ CUKRU (w składnikach) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.