-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
BIAŁKO RYŻOWE BIO 500 g - BIO PLANET
Symbol:
5902425050811
34.17
| Wysyłka w ciągu | 1-3 dni |
| Cena przesyłki | 12.99 |
| Dostępność |
Duża dostępność
|
| Waga | 0.52 kg |
| Kod kreskowy | |
| EAN | 5902425050811 |
| Masz pytania? |
SKŁADNIKI
ekologiczne białko z ryżu brązowego sproszkowane.
Białko z ekologicznego ryżu brązowego pozostawia na długo uczucie sytości. Idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także uprawiających sport.
SPOZÓB PRZYGOTOWANIA
5 łyżeczek (15 g) produktu wymieszać z 200 ml soku, MLEKA, napoju roślinnego lub wody.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1783 kJ/423 kcal
Tłuszcz 8,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,8 g
Węglowodany 4,1 g
w tym cukry 0,5 g
Błonnik 3,4 g
Białko 80 g
Sól 2,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ekologiczne białko z ryżu brązowego sproszkowane.
Białko z ekologicznego ryżu brązowego pozostawia na długo uczucie sytości. Idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także uprawiających sport.
SPOZÓB PRZYGOTOWANIA
5 łyżeczek (15 g) produktu wymieszać z 200 ml soku, MLEKA, napoju roślinnego lub wody.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1783 kJ/423 kcal
Tłuszcz 8,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,8 g
Węglowodany 4,1 g
w tym cukry 0,5 g
Błonnik 3,4 g
Białko 80 g
Sól 2,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ):
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.