-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
-
-
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
- Kategorie
- Szukaj
-
Proteiny, Białka
Białko roślinne - w jakich produktach występuje?
Białko to jeden z fundamentalnych makroskładników pełniących wiele istotnych funkcji w naszym organizmie. Białko kojarzone jest w dużej mierze z mięsem, rybami i nabiałem, ale nie są to jedyne naturalne źródła protein. Istnieją produkty pochodzenia roślinnego, w których białko występuje w równie dużych ilościach. Nie tylko weganie i wegetarianie mogą czerpać z tych produktów niesamowite korzyści.
Białko roślinne występuje naturalnie m.in. w nasionach, orzechach czy roślinach strączkowych. Takie biało jest bardzo dobrze przyswajalne przez organizm i jest zdrową alternatywą dla serwatkowych odżywek białkowych.