• DESER KOKOSOWY MANGO BEZGLUTENOWY VEGANGURT BIO 140 g - VEGUP BIO

Symbol: 5901104004411
5.56
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 12.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier InPost 16.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 18.99
Kurier InPost (Pobranie) 20.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.15 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
mleczko kokosowe* 70,9% (woda, ekstrakt z kokosa*), mango Alfonso* 12%, syrop z agawy*, skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, zagęszczony sok cytrynowy*, naturalny aromat*, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S. thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 446 kJ / 107 kcal
Tłuszcz: 5,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g;
Węglowodany: 14 g;
w tym cukry: 8,4 g;
Błonnik: <0,5 g;<BR>Białko: 0,6 g;
Sól: 0,03 g;

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1⁰C do +8⁰C.

WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ):
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ZAKŁAD PRODUKCJI JOGURTU "MAGDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, ZAKOPIAŃSKA 35 A, 34-424 SZAFLARY
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia