• DESER RYŻOWY INSTANT CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 60 g - BIOVEGAN

Symbol: 4005394200537
6.96
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 11.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 13.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 16.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.07 kg
Masz pytania?
SKŁADNIKI
35 % ryż*, cukier kokosowy*, 10 % kuwertura* (miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier kokosowy*), skrobia kukurydziana*, skrobia ziemniaczana*, kakao w proszku* 7,3 %, napój kokosowy w proszku* (75 napój kokosowy*, maltodekstryna*), suszony kokos*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość torebki wsypać do filiżanki lub małej miski, zalać 150 ml wrzącej wody i dokładnie wymieszać łyżką. Pozostawić na 7 do 10 minut i na koniec ponownie dobrze wymieszać. Po namoczeniu możesz cieszyć się słodkim ryżem w czystej postaci lub posypać go według własnego uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1820 kJ/433 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 66 g
w tym cukry: 17 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,51 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, ORZECHY i łubin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia