• KREM SOJOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI

Symbol: 4038375024600
4.88
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 12.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier InPost 16.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 18.99
Kurier InPost (Pobranie) 20.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.22 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
woda, olej słonecznikowy*, soja* (7,3%), syrop kukurydziany*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, sól morska (*certyfikowany składni ekologiczny)

OPIS
Produkt w 100% roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia oraz ubijania. Produkt UHT.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
W celu ubicia produkt należy schłodzić. Po wyjęciu z lodówki zmiksować na najwyższych obrotach. W trakcie ubijania dodać usztywniacz do ubitej śmietany i kontynuować miksowanie, aż osiągniemy pożądaną konsystencję.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 704 kJ/171 kcal
Tłuszcz - 17,0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2 g,
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 3,9 g,
kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 10,5 g
Węglowodany - 2,2 g,
w tym cukry - 2,0 g
Błonnik - 0,8 g
Białko - 2,7 g
Sól - 0,10 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać 4 dni w warunkach chłodniczych.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia