-
KREM SOJOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI
Wysyłka w ciągu | 1-3 dni |
Cena przesyłki | 12.99 |
Dostępność | Duża dostępność 978 szt. |
Waga | 0.22 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4038375024600 |
Masz pytania? |
SKŁADNIKI
woda, olej
słonecznikowy*, soja* (7,3%), syrop kukurydziany*, substancja
zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*,
sól morska (*certyfikowany składni ekologiczny)
OPIS
Produkt w 100%
roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia
oraz ubijania. Produkt UHT.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
W
celu ubicia produkt należy schłodzić. Po wyjęciu z lodówki zmiksować na
najwyższych obrotach. W trakcie ubijania dodać usztywniacz do ubitej śmietany
i kontynuować miksowanie, aż osiągniemy pożądaną konsystencję.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 704 kJ/171 kcal
Tłuszcz - 17,0
g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2 g,
kwasy tłuszczowe
jednonienasycone - 3,9 g,
kwasy tłuszczowe wielonienasycone
- 10,5 g
Węglowodany - 2,2 g,
w tym cukry - 2,0
g
Błonnik - 0,8 g
Białko - 2,7 g
Sól - 0,10 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać 4 dni w warunkach
chłodniczych.