• KREM Z ORZECHÓW LASKOWYCH I KAKAO BEZGLUTENOWY BIO 250 g - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA)

23.82
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 12.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier InPost 16.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 18.99
Kurier InPost (Pobranie) 20.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.45 kg
Masz pytania?
SKŁADNIKI
cukier nierafinowany*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 19,5 %, olej słonecznikowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 11 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*); ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Krem wegański do smarowania z ekologicznych ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2273 kJ/545 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 53 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)

UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 18 ℃ do 24 ℃.
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia