-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
MAKARON (KONJAC) VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD
Symbol:
5903933643717
9.46
| Wysyłka w ciągu | 1-3 dni |
| Cena przesyłki | 12.99 |
| Dostępność |
Duża dostępność
|
| Waga | 0.42 kg |
| Kod kreskowy | |
| EAN | 5903933643717 |
| Masz pytania? |
SKŁADNIKI
woda, ekologiczna mąka z rośliny konjac 3,4 %.
OPIS
Głównym składnikiem Bio Diet Vermicelli jest Glukomannan konjac - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, produkt 100 % pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz - <0,1 g<br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1 g<br/>Węglowodany - <0,2 g<br/>w tym cukry - <0,1 g<br/>Błonnik - 2,6 g
Białko - <0,1 g<br/>Sól - <0,01 g<br/>
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni.
woda, ekologiczna mąka z rośliny konjac 3,4 %.
OPIS
Głównym składnikiem Bio Diet Vermicelli jest Glukomannan konjac - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, produkt 100 % pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz - <0,1 g<br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1 g<br/>Węglowodany - <0,2 g<br/>w tym cukry - <0,1 g<br/>Błonnik - 2,6 g
Białko - <0,1 g<br/>Sól - <0,01 g<br/>
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni.
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ):
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.