-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO


Symbol:
8009004811522
10,32 zł
0,00 zł
Wysyłka w ciągu | 1-3 dni | ||||||||||||
Cena przesyłki |
12,99 zł
|
||||||||||||
Dostępność |
Duża dostępność
|
||||||||||||
Waga | 0.27 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8009004811522 |
Masz pytania? |
- Opis
- Parametry
- Opinie i oceny (0)
SKŁADNIKI
mąka
kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g
makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10
min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2
g
Błonnik - 1 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać łubin oraz soję.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ):
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.