-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO
Symbol:
8009004811522
10.40
Wysyłka w ciągu | 1-3 dni |
Cena przesyłki | 11.99 |
Dostępność | Duża dostępność 529 szt. |
Waga | 0.27 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8009004811522 |
Masz pytania? |
SKŁADNIKI
mąka
kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g
makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10
min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2
g
Błonnik - 1 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać łubin oraz soję.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ CUKRU (w składnikach) | BEZ CUKRU (w składnikach) |