• MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) ŚWIDERKI BIO 250 g - BARTOLINI

Symbol: 5901902002046
9,64 zł
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 12,99 zł
Odbiór osobisty 0,00 zł
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0,00 zł
Paczkomaty InPost 12,99 zł
Kurier InPost 16,99 zł
Paczkomaty InPost (Pobranie) 18,99 zł
Kurier InPost (Pobranie) 20,99 zł
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.32 kg
Masz pytania?
SKŁADNIKI
100 % mąka z soczewicy czerwonej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Źródło kwasu foliowego i białka.
Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.
Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Dodatkowe źródło witaminy B1, manganu, żelaza, miedzi.
Ważny jest zdrowy tryb życia i zbilansowana dieta.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1477 kJ/348 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 56 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 26 g
Sól: 0,01 g
Żelazo: 8,4 mg (60 %)**
Mangan: 0,98 mg (49 %)**
Miedź: 0,90 mg (90 %)**
Kwas foliowy: 114 mcg (57 %)**
Tiamina: 0,54 mg (49 %)**

** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować od 5 do 8 minut (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ):
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.