-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
MAKARON PROTEINOWY (Z SOI I FASOLI CZERWONEJ ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - JUST TASTE
Symbol:
4260651481245
15.67
| Wysyłka w ciągu | 1-3 dni |
| Cena przesyłki | 12.99 |
| Dostępność |
Duża dostępność
|
| Waga | 0.35 kg |
| Kod kreskowy | |
| EAN | 4260651481245 |
| Masz pytania? |
SKŁADNIKI
90 % SOJA*, 10 % fasola adzuki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
JUST TASTE - Be Different to naturalne i smaczne produkty. Nie idziemy na kompromisy przy wyborze składników! Nasz makaron z roślinami strączkowymi składa się tylko z jednego lub dwóch składników i nadaje kolor Twojemu talerzowi bez żadnych dodatków. Nasz makaron z roślinami strączkowymi zawiera o 80% mniej węglowodanów, 3 razy więcej białka i prawie 10 razy więcej błonnika niż konwencjonalny makaron z PSZENICY durum. Po 4-5 minutach jest już ugotowany lub można go również usmażyć. Dodatkowy olej po ugotowaniu nie jest potrzebny. Można go również używać do sałatek makaronowych, ponieważ nie wysycha ani nie łamie się.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować we wrzącej, osolonej wodzie przez 5 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1365 kJ/ 326 kcal
Tłuszcz: 6,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 11,6 g
w tym cukry: 8,0 g
Błonnik: 23 g
Białko: 43,5 g
Sól: 0,14 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
90 % SOJA*, 10 % fasola adzuki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
JUST TASTE - Be Different to naturalne i smaczne produkty. Nie idziemy na kompromisy przy wyborze składników! Nasz makaron z roślinami strączkowymi składa się tylko z jednego lub dwóch składników i nadaje kolor Twojemu talerzowi bez żadnych dodatków. Nasz makaron z roślinami strączkowymi zawiera o 80% mniej węglowodanów, 3 razy więcej białka i prawie 10 razy więcej błonnika niż konwencjonalny makaron z PSZENICY durum. Po 4-5 minutach jest już ugotowany lub można go również usmażyć. Dodatkowy olej po ugotowaniu nie jest potrzebny. Można go również używać do sałatek makaronowych, ponieważ nie wysycha ani nie łamie się.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować we wrzącej, osolonej wodzie przez 5 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1365 kJ/ 326 kcal
Tłuszcz: 6,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 11,6 g
w tym cukry: 8,0 g
Błonnik: 23 g
Białko: 43,5 g
Sól: 0,14 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ):
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.