-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
MAKARON PROTEINOWY (Z SOI ZIELONEJ) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT
Symbol:
8588003339416
15.22
| Wysyłka w ciągu | 1-3 dni |
| Cena przesyłki | 12.99 |
| Dostępność |
Duża dostępność
|
| Waga | 0.23 kg |
| Kod kreskowy | |
| EAN | 8588003339416 |
| Masz pytania? |
SKŁADNIKI
mąka z zielonej SOI* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1341 kJ / 321 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 7,6 g
Błonnik: 22 g
Białko: 42 g
Sól: 0,03 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
mąka z zielonej SOI* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1341 kJ / 321 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 7,6 g
Błonnik: 22 g
Białko: 42 g
Sól: 0,03 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ):
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.