Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
MAKARON PROTEINOWY (Z ZIELONEJ SOI I QUINOA) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT


Symbol:
8588007030111
15.07
Wysyłka w ciągu | 1-3 dni | ||||||||||||
Cena przesyłki |
11.99
|
||||||||||||
Dostępność |
Duża dostępność
|
||||||||||||
Waga | 0.23 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8588007030111 |
Masz pytania? |
- Opis
- Parametry
SKŁADNIKI
mąka z
zielonejsoi* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron
z zielonej soi, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie
zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotować przez 3-5
minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy
albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 18,8 g
w tym cukry: 7
g
Błonnik: 19,4 g
Białko: 38 g
Sól: 0,00 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ CUKRU (w składnikach) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
- Produkty podobne