-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY Z DYNIĄ I IMBIREM) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA
Symbol:
8713576282535
14.90
Wysyłka w ciągu | 1-3 dni |
Cena przesyłki | 11.99 |
Dostępność | Duża dostępność 394 szt. |
Waga | 0.25 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8713576282535 |
Masz pytania? |
SKŁADNIKI
mąka z
ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5%), imbir* (0,5%), woda (* certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron może być
bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5
minut. Odcedź makaron na sitku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 65,5 g
w tym
cukry - 0 g
Błonnik - 5,5 g
Białko - 10,9 g
Sól - 0
g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ CUKRU (w składnikach) | BEZ CUKRU (w składnikach) |