• MAKARON (Z ZIELONEJ SOI I QUINOA) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT

Symbol: 8588007030111
12.16
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 10.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 10.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 12.99
Kurier InPost 13.99
Kurier InPost (Pobranie) 15.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.23 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
mąka z zielonejsoi* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny makaron z zielonej soi, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotować przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 18,8 g
w tym cukry: 7 g
Błonnik: 19,4 g
Białko: 38 g
Sól: 0,00 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) TAK
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj Producenta Słowacja
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)