• MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z ORZECHAMI WŁOSKIMI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN

20.09
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 12.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier InPost 16.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 18.99
Kurier InPost (Pobranie) 20.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.51 kg
Masz pytania?
SKŁADNIKI
mąka MIGDAŁOWA, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, ORZECHY WŁOSKIE 13 %, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól kłodawska.

OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi.
Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik (góra - dół) do 190 stopni Celsjusza
2. Wsyp mieszankę do miski
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj
4. Zanieć ciasto i uformuj bochenek
5. Wsadź do piekarnika na 80 minut
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w szmatkę.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1403 kJ/340 kcal
Tłuszcz - 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,4 g
Węglowodany - 1,9 g
w tym cukry - 1,7 g
Białko - 14 g
Sól - 1,65 g

INFORMACJA ALLERGENNA
Może zawierać orzechy.

UWAGA
Może zawierać kawałki łupin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia