• MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BAUCK HOF

Symbol: 4015637824130
16.27
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 10.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 10.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 12.99
Kurier InPost 13.99
Kurier InPost (Pobranie) 15.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.46 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki gorzkiej czekolady* 15% (surowy cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*),  mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku* 8%, substancja zagęszczająca: mączka z chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1663 kJ / 393 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 54 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,19 g 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego masła, 2 jajkami i 100 ml mleka, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok.  20 X 20 cm). Piec przez 25 minut. 
CIASTO WEGETARIAŃSKIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 150 g miękkiej margaryny, 2 łyżeczkami mączki chleba chleba świętojańskiego lub mąki sojowej, 100 ml wody lub napoju sojowego, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok.  20 X 20 cm). Piec przez 25 minut. 

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą). ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.


WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) TAK
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj Producenta Niemcy
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)