-
MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BAUCK HOF
Wysyłka w ciągu | 1-3 dni |
Cena przesyłki | 12.99 |
Dostępność | Duża dostępność 126 szt. |
Waga | 0.46 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4015637824130 |
Masz pytania? |
SKŁADNIKI
surowy cukier
trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki gorzkiej czekolady* 15%
(surowy cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator:
lecytyna słonecznikowa*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku*
8%, substancja zagęszczająca: mączka z chleba świętojańskiego*, sól morska,
wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1663 kJ / 393 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0
g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 54 g
Błonnik: 4,4
g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,19 g
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C.
Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego masła, 2 jajkami i 100 ml
mleka, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia
(ok. 20 X 20 cm). Piec przez 25 minut.
CIASTO WEGETARIAŃSKIE:
Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 150 g
miękkiej margaryny, 2 łyżeczkami mączki chleba chleba świętojańskiego lub
mąki sojowej, 100 ml wody lub napoju sojowego, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia
(ok. 20 X 20 cm). Piec przez 25 minut.
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać mleko (łącznie z laktozą).
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym
miejscu.