Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA


Symbol:
8713576173253
21.08
Wysyłka w ciągu | 1-3 dni | ||||||||||||
Cena przesyłki |
11.99
|
||||||||||||
Dostępność |
Duża dostępność
|
||||||||||||
Waga | 0.43 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8713576173253 |
Masz pytania? |
- Opis
- Parametry
SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska,
fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ocet ryżowy do
sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także
poddany jest długoterminowej fermentacji.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek,
sosów, gulaszu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0
g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym
miejscu.
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ CUKRU (w składnikach) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
- Produkty podobne