• PASTA SŁONECZNIKOWA Z MANGO I CURRY BEZGLUTENOWA BIO 180 g - ZWERGENWIESE

Symbol: 4019736008880
11.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 11.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 13.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 16.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.35 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI

nasiona słonecznika* (24%), woda, olej słonecznikowy*, przecier jabłkowy*, jabłko*, sok z cytryny z koncentratu*, syrop jabłkowy*, curry* (1,5%) (zawiera m.in. gorczycę* i seler*), sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Produkt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1325 kJ /321 kcal

Tłuszcz: 30 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g

Węglowodany: 5,6 g

w tym cukry: 4,3 g

Błonnik: 2,0 g;

Białko: 6,1 g;

Sól: 1,5 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)