• SOCZEWICA ZIELONA BIO 1 kg - BIO PLANET

Symbol: 5907814660039
25,09 zł
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 12,99 zł
Odbiór osobisty 0,00 zł
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0,00 zł
Paczkomaty InPost 12,99 zł
Kurier InPost 16,99 zł
Paczkomaty InPost (Pobranie) 18,99 zł
Kurier InPost (Pobranie) 20,99 zł
Dostępność Duża dostępność
Waga 1.02 kg
Masz pytania?
SKŁADNIKI soczewica zielona* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)                                                                                                                                                                 OPIS Ekologiczna soczewica zielona charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Doskonale nadaje się jako dodatek do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu. Idealnie sprawdza się w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych.   SPOSÓB PRZYGOTOWANIA uprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na 2 porcje wody) ok. 25 min. Posolić pod koniec gotowania.   WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna -  1241 kJ / 296 kcal Tłuszcz - 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g Węglowodany - 30 g w tym cukry - 2,0 g Białko - 26 g Sól - 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne, inne orzechy, sezam, soję.   ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ):
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.