• BURGERY WARZYWNE Z BATATAMI, GRYKĄ I DYNIĄ BIO 160 g - LOTUS

14.46
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 11.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 13.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 16.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.17 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
bataty* 15%, panierka kukurydziana (grys kukurydziany*, sól),
ziemniaki*, gryka* 11%, papryka* 10%, marchew* 10%, dynia* 8%, cebula* 8%, pestki dyni* 4%, rukola*, kolendra*, olej słonecznikowy*, sól morska, przyprawy*  (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt warzywny z batatami i dynią. Pakowano w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1035 kJ / 248 kcal
Tłuszcz: 12,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g;
Węglowodany: 27,0 g;
w tym cukry: 2,8 g;
Błonnik: 3,5 g;
Białko: 5,2 g;
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać zboża zawierające gluten, gorczycę, soję, migdały, orzechy nerkowca i sezam

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)