-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
BURGERY WARZYWNE Z BATATAMI, GRYKĄ I DYNIĄ BIO 160 g - LOTUS


Wysyłka w ciągu | 1-3 dni | ||||||||||||
Cena przesyłki |
11.99
|
||||||||||||
Dostępność |
Dostępny
|
||||||||||||
Waga | 0.17 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4026584177569 |
Masz pytania? |
- Opis
- Parametry
SKŁADNIKI
bataty*
15%, panierka kukurydziana (grys kukurydziany*, sól), ziemniaki*, gryka* 11%, papryka* 10%, marchew*
10%, dynia* 8%, cebula* 8%, pestki dyni* 4%, rukola*, kolendra*, olej
słonecznikowy*, sól morska, przyprawy* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Produkt warzywny z batatami i
dynią. Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1035 kJ / 248
kcal
Tłuszcz: 12,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7
g;
Węglowodany: 27,0 g;
w tym cukry: 2,8 g;
Błonnik: 3,5
g;
Białko: 5,2 g;
Sól: 1,0 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać zboża zawierające gluten, gorczycę, soję,
migdały, orzechy nerkowca i sezam
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć
przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej
patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w
temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3.
Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją
grilla
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni
Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ CUKRU (w składnikach) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
- Produkty podobne