-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
BURGERY WARZYWNE Z SOCZEWICĄ I ZE SŁONECZNIKIEM BIO 160 g - LOTUS


Wysyłka w ciągu | 1-3 dni | ||||||||||||
Cena przesyłki |
11.99
|
||||||||||||
Dostępność |
Duża dostępność
|
||||||||||||
Waga | 0.17 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4026584177552 |
Masz pytania? |
- Opis
- Parametry
SKŁADNIKI
czerwona
soczewica* 25%, woda, panierka kukurydziana (grys kukurydziany*, sól),
dynia* 11%, słonecznik* 7%, ziemniaki* 6%, cebula* 6%, por*
6%, płatki ziemniczane*,
marchew* 5%, sól morska, przyprawy*, olej słonecznikowy* (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Pakowano w atmosferze
ochronnej
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1082 kJ / 259
kcal
Tłuszcz: 11,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3
g;
Węglowodany: 29,0 g;
w tym cukry: 5,9 g;
Błonnik: 6,8
g;
Białko: 7,8 g;
Sól: 1,3 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać zboża zawierające gluten, gorczycę,
soję, migdały, orzechy nerkowca i sezam
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez
4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez
tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200
stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence
mikrofalowej z funkcją grilla
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni
Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu killu dni.
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ CUKRU (w składnikach) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
- Produkty podobne