-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
FALAFEL Z CIECIERZYCY Z DYNIĄ I PRZYPRAWAMI ORIENTALNYMI BIO 220 g - LOTUS


Wysyłka w ciągu | 1-3 dni | ||||||||||||
Cena przesyłki |
11.99
|
||||||||||||
Dostępność |
Mało
|
||||||||||||
Waga | 0.23 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4026584177729 |
Masz pytania? |
- Opis
- Parametry
SKŁADNIKI
ciecierzyca* 47%, pomidory* 15%,
mąka z ciecierzycy* 15%, dynia hokkaido* 10%, cebula* 10%, sól morska, olej
słonecznikowy*, kolendra*, przyprawy* 1%, pietruszka* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Pakowano w
atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 909 kJ / 217
kcal
Tłuszcz: 8,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4
g;
Węglowodany: 21,0 g;
w tym cukry: 2,8 g;
Błonnik: 8,5
g;
Białko: 10,0 g;
Sól: 1,3 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać zboża zawierające gluten, soję, sezam,
migdały, orzechy nerkowca i gorczycę
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1.
Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej
patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w
temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na
grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7
stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku
dni
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ CUKRU (w składnikach) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
- Produkty podobne