• KULKI WARZYWNE Z BATATAMI, NASIONAMI CHIA I QUINOA BIO 180 g - LOTUS

14.63
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 11.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 13.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 16.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.19 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
bataty* 22%, quinoa* (komosa ryżowa) 22%, cukinia*, cebula*, marchew*, mąka z ciecierzycy*, panierka kukurydziana (grys kukurydziany*, sól), słonecznik*,  olej słonecznikowy*, nasiona konopi* 2%, nasiona szałwii hiszpańskiej* (Salvia hispanica) 2%, sok z cytryny*, sól morska, rukola*, przyprawy*, olejek cytrynowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1034 kJ / 248 kcal
Tłuszcz: 15,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g;
Węglowodany: 20,0 g;
w tym cukry: 3,3 g;
Błonnik: 4,9 g;
Białko: 7,1  g;
Sól: 1,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać zboża zawierające gluten, gorczycę, soję, migdały, orzechy nerkowca i sezam

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)