• PIEROŻKI Z NADZIENIEM Z TOFU, POMIDORAMI I ZIOŁAMI BIO 180 g - LOTUS

15.40
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty (Przedpłata) 0
Paczkomaty InPost 11.99
Paczkomaty InPost (Pobranie) 13.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 16.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.21 kg
Masz pytania?

SKŁADNIKI
Nadzienie: tofu* (32 %) (woda, soja*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), przecier pomidorowy* (10 %), cebula*
, oliwa z oliwek*, pietruszka* (1 %), sól, pomidory w proszku* (0,5 %), przyprawy*, surowy cukier trzcinowy*, cebula w proszku*. Ciasto: mąka pszenna*, woda, olej słonecznikowy*, sól, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pierożki z kształcie trójkata z nadzieniem z tofu, pietruszką, pomidorami i ziołami. Pakowano w atmosferze ochronnej. Gotowe do spożycia na zimno i na ciepło. Idealne na BBQ.  

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1060 kJ/253 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 28 g
w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 9,7 g
Sól: 0,87 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać gorczycę, sezam, migdały, orzechy nerkowca

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć na średnim ogniu przez 8 - 10 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 6 - 8 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.


WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO (ŻYWNOŚĆ) CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI